Alle meubels GRATIS gemonteerd!

Wij zijn Albert & Angelique. Gelukkig getrouwd, woonachtig in het prachtige Bunschoten-Spakenburg en de trotse ouders van een zoon en dochter.

 


Ongse Droom is Spakenburgs dialect voor 'Onze Droom'

Ons bedrijf is begonnen in de zomer van 2013 door het maken van een tekstbord. Nadat Angelique hier een foto van dit op Facebook had geplaatst, rolde de bestellingen binnen. Uiteindelijk kwamen er ook aanvragen van bedrijven en dan kom je op het punt dat je toch officieel een bedrijf moet worden. Angelique was degene die altijd heeft gezegd geen eigen zaak te willen vanwege alle administratieve romslomp, maar we besloten toch de gok te wagen en ons bedrijf officieel op de kaart te zetten. Dat is meer dan gelukt!

Albert neemt de meubels voor zijn rekening en Angelique is het creatieve brein achter Ongse Droom. Zoon Wessel helpt in zijn vrije tijd ook mee, dus je kunt wel stellen dat het een familiebedrijf aan het worden is. Medio 2020 speelde bij Angelique het idee een webshop toe te voegen aan de website. Een webshop is echt van deze tijd en we kunnen niet achterblijven. Daarnaast is Angelique altijd op zoek naar sfeermakers, dus de keus was snel gemaakt. Op deze manier kunnen we nog meer uitbreiden.

Naast tekstborden maken wij ook naamborden, bedden, kasten, tuinmeubilair, trouw-en rouwwerk, winkelaankleding, reclameborden, relatie-en kerstgeschenken en nog heel veel meer. Daarnaast vind je in de webshop prachtige woonaccessoires en decoratie.

Alle meubels die wij maken zijn maatwerk. Daardoor staan onze meubels niet in de webshop. Uiteraard hebben wij wel een prachtig overzicht van al onze meubels voor u op een rij gezet in het album Steigerhouten meubels. Voor een vrijblijvende offerte kun je contact met opnemen via het contactformulier. Eigen input is ook mogelijk, niets is ons te gek. Montage is altijd GRATIS en bezorgen doen wij door heel Nederland (en soms ook daarbuiten)