Heb je vragen, suggesties of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier (reactie kan in ongewenste mail/spam komen te staan) of via onze whatsapp-service 0619817291. 

CONTACT:

Email: info@ongsedroom.nl

Whatsapp: 0628419409

KVK: 83564098

ING:

 


Retourneren

Is je aankoop toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar het is natuurlijk geen probleem om je bestelling te retourneren. Je hebt bij Ongse Droom de mogelijkheid om je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst terug te sturen.  Onze handgemaakte producten van steigerhout en meubelen kunnen niet geretourneerd worden, omdat deze speciaal voor de klant gemaakt worden.

Stuur een e-mail naar info@ongsedroom.nl met daarin je ordernummer en het item dat je retour wilt sturen. Je ontvangt dan per e-mail de adresgegevens, zodat je het pakketje terug kan sturen. Na het verwerken van je retour ontvang je een bevestiging per e-mail. Het retourbedrag zal binnen 14 dagen na verwerking terug worden gestort. 

Retoureisen:

  • Artikelen mogen niet beschadigd zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd.
  • Retourkosten zijn voor rekening van de klant.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het pakket retour hebben ontvangen. Bewaar je verzendbewijs daarom goed.

Zorg dat de producten zo zijn verpakt, zoals je ze ook van ons ontvangen hebt. Wanneer een product met schade bij ons arriveert doordat het niet met hetzelfde verpakkingsmateriaal is ingepakt, vervalt het recht op restitutie.

Wij verzenden dagelijks pakketjes via PostNL. Schade of vermiste pakketjes door toedoen van PostNL is niet op ons te verhalen. Hiervoor verwijzen wij je naar de klantenservice van PostNL. Als je een account aanmaakt via de app van PostNL, kun je alle post traceren, ook briefpost.

 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij werken voornamelijk met steigerhout. Hout is een natuurproduct en dat ‘werkt’. Dat wil zeggen dat dit nooit kaarsrecht is en dat het kan krimpen of uitzetten. Iedere plank is uniek. Heb je liever strak en modern, dan raden wij steigerhout af. Heeft stoer en robuust je voorkeur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meubels dienen na aflevering goed te worden gereinigd met een natte doek, vooral bij gebruikt steigerhout. Dit komt van de bouw en wordt daarna ook nog eens grondig geschuurd. Daarom kan het wat stof blijven afgeven en dienen de meubels goed afgenomen te worden.