Alle meubels GRATIS gemonteerd!

Heb je vragen, suggesties of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via onze whatsapp-service.

Volg ons ook op social media:


 

CONTACT:

Email: ongsedroom@live.nl

Whatsapp: 0650128682


KVK: 59005300

RABOBANK: NL39RABO 0109122607ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wij werken voornamelijk met steigerhout. Hout is een natuurproduct en dat ‘werkt’. Dat wil zeggen dat dit nooit kaarsrecht is en dat het kan krimpen of uitzetten. Iedere plank uniek. Heb je liever strak en modern, dan raden wij steigerhout af. Heeft stoer en robuust je voorkeur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meubels dienen na aflevering goed te worden gereinigd met een natte doek, vooral gebruikt steigerhout. Dit komt van de bouw en wordt daarna ook nog eens grondig geschuurd. Daarom kan het wat stof blijven afgeven en dienen de meubels goed afgenomen te worden.

Wij verzenden dagelijks pakketjes via PostNL. Schade of vermiste pakketjes door toedoen van PostNL is niet op ons te verhalen. Hiervoor verwijzen wij je naar de klantenservice van PostNL. Als je een account aanmaakt via de app van PostNL, kun je alle post traceren, ook briefpost.

 

Retourneren van producten is niet mogelijk, producten uit de webshop kunnen wel geruild worden binnen 6 dagen na aankoop. De verzendkosten zijn dan voor rekening van de klant.

 

Tijdens drukke periodes zoals feestdagen kan de levertijd iets langer zijn dan normaal.

 

Wij hanteren alle coronamaatregelen als wij op locatie komen om in de meten, of meubels te monteren.